Akiknek köszönjük a közremüködését:

Dr. Németh Ágnes
SOTE, klinikai főorvos

DR. Tausz István
Házi gyermekorvos
http://www.gyerekorvos.hu/magan/maganrti.htm

imami_hu_207x88

Tiszta homokozóért

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark
A Tiszta homokozóért Alapítvány kéri  az Önök támogatását, cégük megtisztelo társadalmi felelosség vállalását gyermekeink védelme érdekében.

Magyarországon régi probléma a fertozéseket okozó –okozható - piszkos, játszótéri homok. Egyre több felelosségteljes szülo, és szakember sürgeti ennek megoldását,


Alapítványunk megtalálta a megoldást, mi  biztosítani szeretnénk minden szülo, nagyszülo  nyugalmát, gyermekeink egészségét és a felhotlen játék örömét!
A Tiszta Homokozóért Alapítvány kizárólagos jogot kapott Magyarország területén egy német szabadalom megvalósítására, a homokozók biztonságossá „varázsolására”.
Kérjük, hogy tekintse meg weboldalunkat, melyben ismertetjük, hogy miért fontos a játszótéri homokozó megtisztítása, fertotlenítése, milyen betegségek és védo oldások kerülhetok el a már bevált technológia Magyarországi bevezetésével.

Alapítványunk a megtisztelo anyagi támogatásukat olyan homok tisztítógép (ek) megvásárlására, és annak üzemeltetésére  fordítja, melyek
német technológián alapulnak, és Németországban már hosszú évek óta biztonságosan dolgoznak.

Az üzemeltetés kizárólagosan alapítványi céllal történhet, cégek esetében  a támogatásért cserébe felvállaljuk az Önök által kijelölt homokozók megtisztítását,biztonságossá varázsolását, valamint marketing, ill. PR lehetoségeinkkel is (lógó megjelenítést, stb.) viszonozzuk segítségüket.
Magánszemélyek és lakóparkok számára is elérhetoek vagyunk

Hitvallásunk:

Az Alapítvány nem csak szavakban tesz a homokozók tisztaságáért hanem meg is vette a berendezést és el is végzi a homokozók fertőtlenítését, igaz üzletszerűen dolgozunk hogy fent tartsuk elkötelezettségünket az egészséges homokozókért, adományainkból meg eljuthassunk olyan kisebb településekre ahol az anyagi helyzet csak élelmiszerre elegendő.

Azért választottuk ezen tevékenységet hivatásunknak, mivel gyermekeink első találkozása az anyatermészettel a homokozókban kezdődik.

 

Alapítvány adatai:

Név: Tiszta homokozóért Alapítvány
Székhely: 5143 Jánoshida, Bartók Béla utca 9.
Adószám: 18212031-1-13
Bejegyzés szám: AM- 3347
Bank számlaszám: K&H bank 10401282-50526570-54711004

 

Elnök: Szemán György: +36 70 239 9666

Müszaki vezető: Nagyfejeő János: +36 30 339 5861

Ajánlat, információk, marketing: Jánossy Gábor +36 30 646 6813